Меню
та пошук

Що таке патинування дверей?

Патина - це спеціальна фарба, яку наносять на фасад дверей. Патинування - це, власне, і є сам процес розпилювання та нанесення патини. Потім її затирають у залежності від того, який ефект Ви хочете отримати. Останній штрих - це покриття дверей акриловим лаком, який закріплює результат. Патинування використовують також для меблів.

Приклади патинування дверей:

Для чого це потрібно?

Патинування використовують суто в декоративних цілях - так створюється ефект старовини, рельєфності та контрастності. Патина надає фасаду розкішного зовнішнього вигляду - наче він цінний антикваріат певної історичної епохи. За недорогу оплату можна оздобити двері, а варіантів декорування тут досить багато: різноманітні відтінки, форми, зображення. По суті Ви самі створюєте дизайн дверей, який буде тільки в одному екземплярі.

Якою буває патина?

  • Срібна.
  • Золота.
  • Бронзова.

Проте не варто думати, що оздоблення може бути тільки у цих трьох кольорах. Зазвичай у процесі патинування відтінки змішують, додають барвники - таким чином отримуємо саме той результат, який потрібен клієнту. Найчастіше в роботі використовують благородні кольори: горіх, кава, какао, чорний та білий, але можна створити будь-який, навіть найяскравіший колір.

Замовлення дзвінка
Безкоштовна консультація