Меню
та пошук

Переваги полімерних дверей

Кожен хоча б раз у житті стикався з такою проблемою - вибір вхідних дверей. Неважливо, у квартирі ви живете чи у приватному будинку. Критерії зазвичай однакові: довговічність, якість, естетичний вигляд та надійність, проте зазвичай обирають щось одне, нехтуючи іншим. Не забувайте, що ми з вами живемо у 21 столітті. Прогрес не стоїть на місці й торкнувся всіх сфер людського життя. Тому давайте брати найкраще та не обмежувати себе!

Як обрати вхідні двері

Двері - це перше, на що звертають увагу у вашому домі. Родичі та друзі, перш ніж побачити ваше житло, дивляться на фасад. Його обличчя мусить бути презентабельним. Купити полімерні двері - це ідеальне рішення, адже вони підходять до всіх критерій, які ми перераховували вище.

Знайома ситуація: ви купуєте новенькі двері, а за невеликий період часу вони починають вздуватись та виглядати, прямо кажучи, «обшарпано». Особливо, якщо ви живете у приватному будинку. Сніг, дощ, вітер та вологість роблять своє, від морозу можуть з’являтись тріщинки, а на сонці двері вигорають і тускніють. Таке часто трапляється, коли ви необдумано вибираєте МДФ панелі. Ну, тепер вихід тільки один - купити нові? Якщо ви хочете бездумно витрачати гроші - тоді вперед! Проте ми звертаємось до раціональних клієнтів, для яких краще купити одну якісну річ, яка прослужить дуже довго та буде радувати ваше око, аніж постійно «перебиватись» дешевими покупками, у наслідок витрачаючи більше коштів.

Полімерні двері: плюси

Насправді, розвинені країни вже давно зробили свій вибір. Елегантний полімер прикрашає фасади англійських, французьких та інших європейських сімей. Це і не дивно, адже переваг тут безліч, а мінусів... їх просто не існує. Полімерні накладки не бояться природних явищ - вони повністю монолітні. Тут не використовується нестійка плівка та пресована стружка деревини (як на МДФ, наприклад).

Двері від крадіжок

У нас в суспільстві поширений стереотип - те, що красиво, зазвичай неякісне та ненадійне. Це не наша історія! Полімер підтримує тепло- та шумоізоляцію, є термостійким та захистить вашу домівку не тільки від природних чинників, але і від людського фактору. Ніхто не застрахований від крадіжок, а з такими дверима шанси пограбування знижуються у десять разів. Безпека вас та вашої сім’ї - це важливо, і не варто нехтувати такими речима! Життя у всіх одне, тому тут потрібен надійний полімерний охоронець та захисник. Ми дбаємо про комфорт, майно та здоров‘я наших клієнтів!

Екологічні двері для житла

Не менше нас турбує питання екології. Планета також одна. Інколи стає страшно, коли чуєш невтішні новини про забруднення навколишнього середовища. Полімерні накладки піддаються переробці. Все тільки у наших руках, приєднуйтесь до нас і ставайте ECO-friendly.

Фрезерування полімерних дверей

І, наостанок хочемо потішити вашого внутрішнього естета. Найбільший вибір фрезерування в Україні - це не просто красиві слова. У нас ви зможете знайти двері під будь-який стиль інтер’єру, який доповнить ваше помешкання. Інколи таку важливу покупку обирають нашвидкоруч, не задумуючись, чи буде це вписуватись у загальну картинку. З полімерними накладками можна підібрати зовнішній вигляд дверей, який ідеально пасуватиме та «розповість» про вподобання господарів будинку.

Досить бігати по крамницях у пошуках недовговічного товару. Ми пропонуємо високу якість та зручність для вас. Полімерні накладки можна легко замінити, якщо захочеться «освіжити» житло. Їх не потрібно демонтувати та везти в майстерню. Економне свій час, гроші та нерви. Купити полімерні двері від виробника можна разом із «VDIM»!

Замовлення дзвінка
Безкоштовна консультація